Wednesday, 9 November 2011

Kepenatan BBQ

Assalamualaikum dan salam sejahtera ..
aku ingin ucapkan SELAMAT BERCUTI ..
kepada semua budak yang da mula bercuti ..
pada harini termasuk aku ^^ .. 
dan GOOD LUCK kepada budak yang akan duduki ..
peperiksaan SPM x lama lagi .. 
semalam rabu 9/11/11 merupakan hari last sekolah dan ..
merupakan hari yang best bagi aku dan budak2 aku ..
sebab malam semalam kitorang telah mengadakan ..
BBQ sampai lewat malam sempena meraikan tamatnya peperiksaan ..
tapi saat yang paling best masa man(luqman) kena baling telur ..
pergh!! baunye hanya kitorang je yang taw .. 
papehal pon thnx kepada din(naqiuddin) ..
sebab benarkan kitorang buat BBQ kat rumah kaw ..
kitorang mmg enjoy giler semalam sampai aku ..
terbawak bawak dalam mimpi(nampaak beno nipunye ^^) ..
pastu harini bangun pukul 12 tengah hari .. 
biase la tu x macam ade la budak tu tidur pukul 2-3 pagi .. .. 
lepastu bangun pukul 2-3 petang ada ke patut ..
haha memang x patut pon kan .. 
so , cukup sampai di sini dahulu ..
update lagi kalau ade mase ..
bak pepatah orang tua-tua berkata (kalau ada la) ..
walau dalam apa jua keadaan kita mestilah sentiasa COOL @_@
Assalamualaikum dan salam sejahtera .. 




Friday, 4 November 2011

Lame Tak Update @_@

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang taw je blog ni ..
sumpah memang aku malas giler nak update blog ni ..
hmm , tapi kalau difikirkan ..
buat ape kalau da buat blog ni kalau tak update kan ..
haha .. @_@
perkembangan terkini merupakan yang sedih dan yg gembira ..
yang sedihnya abes periksa lambat giler ..
minggu depan baru habis 8/11/2011 periksa PA ..
ala PA je kot , pejam mata gerenti tak dapat buat punye la ..
memang la kan ..
da pejam macam mane nak jawab ..
okay3 ..
papehal pon aku nak ucapkan ..
SELAMAT MERDEKA ..
pada budak2 yang dah habis menduduki peperiksaan ..
tapi budak 4sn4 aku mnta maaf la kalau ..
masa hari last korang periksa SAINS PERTANIAN nanti ..
kelas aku ganggu kelas korang ..
haha ..
selain itu , TOPEX ..
bakal menjadi mangsa balingan 10 biji TELUR !!! ..
pada hari last kau periksa waktu balik ..
*tu la kaw sape suro bajet sgt , kn da kna* ..
haha .. @_@
perkembangan yang gembiranya pulak cuti da nak dekat ..
dan Hari Raya Aidiladha/Korban bakal tiba dalam 2 hari ..
mulai dari sekarang ..
bestnya dapat balik kampung ..
kasi sembelih itu lembu ..
Moooooooooooooooo ~
hahaha .. @_@
*aku rasa takde sesiape kot yang nak bace blog aku ni sebab ..
- I'm A Mysterious Person - @_@
haha .. tapi ade orang tu cakap poyo ..
ade ke patut ..
tapikan poyo tu sebenarnya cool ..
dia je yang tak taw ..
sebab selalu fikir nak kenakan orang je ..
okay lah korang ..
aku dah takde pape lagi idea yang nak ditaip ..
oleh jari jemari aku ni ..
insyaallah jika ade kelapangan ..
aku akan rajin update blog ni selalu supaya ..
ape rr .. ? ..
ape2 je lah .. ^^
Assalamualaikum dan salam sejahtera .. @_@