Saturday, 14 April 2012

Simple Update

Assalamualaikum ...
kepada pembaca yang membaca blog nih ...
minta maaf sebab da lama x update blog ...
sebabnye malas dan sibuk memanjang ...
harini merupakan hari yang bosan sebab kena tinggal rumah dengan adik ...
sebab mama dgn ayah balik kampung nk ambik nenek tinggal sini (Tmn Pulai Indah) ...
dan sekarang x taw nk buat ape selain layan "YOUTUBE" ...
dah la hujan , xkan nk tido pulak sebab tadi da la bangun lambat ...
nk study memang x ah , sebab time hujan kalau study memang tido rr an ...
hmm ...
3 bulan berlalu dgn pantasnye ...
dan bulan 5 nanti ada periksa 1/2 tahun plak ...
"ADUYAI"
kerja kursus lagi , kalau satu xpe rr ...
sekali dua kna buat PA kena hantar bulan 5 ...
dan satu lagi ADD MATH kna hantar hujung bulan nih ...
pergh gempak x gempak an ...
xpe la tggu budak yg da siap pastu copy je la ...
hebad kan idea yang tiba2 keluar drpd kpala otak aq nih ...
asalkan siap pastu hantar , hati akan lega ...
pastu fikirkan pasal periksa plak ...
hish pening nih sebab periksa 1/2 tahun nih setara satu JB ...
periksa trial plak cikgu skola yg buat ...
x pelik ke ... (xpe la asalkan bahagia) ...
hmm ...
bila time cuti je aq mesti terfikir nk tgk wayang dgn kawan2 ...
tapi sebenarnya x pergi pun , xtaw la apa sebabnya ...
mungkin semua busy kot (termasuk aq) ...
tapi nanti cuti pertengahan tahun mungkin pergi kot ...
klau xde hal sebab lame kot cuti pada masa tu ...
haha ...
skrg nih "FB" aq da deactived sebab xtaw nk buat ape klau da log in...
haish , bosan3 ...
mungkin aq nk fikirkan seseorang sekarang nih ...
ok la smpai sini dlu ...
Assalamualaikum ... @@