Tuesday, 4 December 2012

Hang Out ~

Asalamualaikum ...
lame x dengar cite , korang ape khabar ??
baik ?? alhamdulillah ...
walaupun kadang2 aku je yg tgk blog nih sorang2 ...
firstly alhamdulillah sebab SPM da 5 hari berlalu ... 
smua program berjalan dengan lancar ...
2 hari tidur rumah sedare , 2 hari kat Perak ...
dan 1 hari kat rumah ...
tadi pon baru lepas tgk wayang dengan member ...
tgk cite Rise Of Guardian(ROG) and Ponti vs Omi(PVO) ...
cite ROG tu boleh tahan best la ...
tapi yg PVO tu x best gler ...
sebab cite mengarut giler ... 
tapi yang paling bestnye keluar dari pukol 9 pagi ...
sampai 6.30 petang baru balik ...
haha aq free daripada buat kerja rumah ...
tapi ...
bosan sikit sebab tgk dekat U Mall ... 
tapi ok jugak la sbb dapat jumpe budak2 form 5 laen ... 
yg pergi tgk wayang kat situ jugak ... ^^
harap2 dapat pergi tgk wayang lagi dengan korg ...
especially dengan dye ...
siape dye tu ek ...
haha ... @@
Assalamualaikum ...

Wednesday, 30 May 2012

Semester Holiday

Assalamualaikum ..
lame giler x update ..
maklumlah sibuk memanjang ..
(ape bnda yg sibuk pon aq x taw)
sabtu lps 26 hb5 budak2 "Also Family" telah mngadakn jamuan BBQ ..
aq pon xnk trlepas untuk join diorg ..
so pd mlm tu kitorg tlh bakar ayam, sate, dan hotdog ..
nmpk simple je ..
tpi makanan slain tu pndai2 la bwk dri rumh ..
tpi aq x bwk pon ..
so, aq dtg just tggl mkn je la ..
sbb mase smpai tu semua mcm da siap bakar .. 
pastu kitorg buat game mcm "Super Spontan" .. 
pergh syok giler sbb kitorg lyn je smpai la pkol 12.00 ..
hahaha .. mmg terbaek rr korg .. @@
smalam plak(slase) pgi tgk wayang lps kls tmbhn kt skola .. 
tpikn kls smpai waktu rehat je ..
pastu semua budak lelaki melayu balik sbb cikgu Iman xdtg .. 
gnnti plak dgn cikgu Aidid ..
dgn cikgu Aidid mmg budak2 x kamcing punye la ..
sbb cikgu tu ske lyn pompuan je .. 
so, kitorg budak lelaki melayu bla rr g tgk wayang tros dkt SP ..
tpikn ade la bdak tu kan org da ajk tgk wayng ..
tpi dye jual mahal xnk ikot plak .. 
poyo je kan .. tpi xpe la ..
sbb yg pgi tu pon da ramai iaitu .. 
aq(zam), meme, hamizi, hafiz hamzi n amin .. 
tpi aq trpakse klua byk skit duit rr sbb si amin ni x bwk duit 
sbb dye xtaw pon yg kitorg nk g tgk wayng ..
kitorg g tgk cter "MIB3" ..
bole thn gak la cter tuh .. 
sbb byk kelengkapan yg baru .. 
tpi yg x syoknye kt SP tmpt duduk dye mcm nk maen gelongsor ..
sbb bile nk duduk je rase mcm nk jatuh ke bawah ..
tpi tetap lyn gak cter tu .. 
pd ptgnye plak aq dan amin pgi la jogging setelah lame x jogging .. pergh penat dye ssh nk cter  .. 
sbb slalu 2 round x berhenti ..
kali ni 1 setengah je dah pancit .. 
tpi xpe asalkan jogging .. 
lps tu mlmnye bila tdo teros x ingat ap2 dah .. 
hahahaha .... 
sekian sahaja .. dah pkol 4.35 pgi skrg nih !!
xpe, cuti kot .. @@
Assalamualaikum .. 

Saturday, 14 April 2012

Simple Update

Assalamualaikum ...
kepada pembaca yang membaca blog nih ...
minta maaf sebab da lama x update blog ...
sebabnye malas dan sibuk memanjang ...
harini merupakan hari yang bosan sebab kena tinggal rumah dengan adik ...
sebab mama dgn ayah balik kampung nk ambik nenek tinggal sini (Tmn Pulai Indah) ...
dan sekarang x taw nk buat ape selain layan "YOUTUBE" ...
dah la hujan , xkan nk tido pulak sebab tadi da la bangun lambat ...
nk study memang x ah , sebab time hujan kalau study memang tido rr an ...
hmm ...
3 bulan berlalu dgn pantasnye ...
dan bulan 5 nanti ada periksa 1/2 tahun plak ...
"ADUYAI"
kerja kursus lagi , kalau satu xpe rr ...
sekali dua kna buat PA kena hantar bulan 5 ...
dan satu lagi ADD MATH kna hantar hujung bulan nih ...
pergh gempak x gempak an ...
xpe la tggu budak yg da siap pastu copy je la ...
hebad kan idea yang tiba2 keluar drpd kpala otak aq nih ...
asalkan siap pastu hantar , hati akan lega ...
pastu fikirkan pasal periksa plak ...
hish pening nih sebab periksa 1/2 tahun nih setara satu JB ...
periksa trial plak cikgu skola yg buat ...
x pelik ke ... (xpe la asalkan bahagia) ...
hmm ...
bila time cuti je aq mesti terfikir nk tgk wayang dgn kawan2 ...
tapi sebenarnya x pergi pun , xtaw la apa sebabnya ...
mungkin semua busy kot (termasuk aq) ...
tapi nanti cuti pertengahan tahun mungkin pergi kot ...
klau xde hal sebab lame kot cuti pada masa tu ...
haha ...
skrg nih "FB" aq da deactived sebab xtaw nk buat ape klau da log in...
haish , bosan3 ...
mungkin aq nk fikirkan seseorang sekarang nih ...
ok la smpai sini dlu ...
Assalamualaikum ... @@